İSTANBUL / PENDİK - ORHAN SİNAN HAMZAOĞLU İMAM HATİP ORTAOKULU

May

Öğrencilerimiz e Twining projesi katılım belgelerini aldılar.

4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği  Haftası ile ilgili pano çalışması

May

KTS etkinlikleri kapsamında 'Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Buluşması' kapsamında iftar programında bir araya gelindi.

Nis

Movies - Filmler Ünitesini çok sevdik ve en sevdiğimiz filmlerin tanıtımını yaptık. Sevdiğimiz karakterleri tanıtırken İngilizce konuşma becerilerimizi geliştirdik.

Nis

Word Box - Kelime Kutusu etkinliği , 5. Sınıf öğrencilerimizle Eylül ayından itibaren kelime kutusu etkinliği yaptık. Her ünitenin kelimelerini küçük kartlara (kartların bir yüzünde İngilizce , diğer yüzünde Türkçe anlamları olacak şekilde) yazdılar. Derste, ikili çalışmalar halinde soru-cevap yaptılar ve kutusunda en cok kelime öğrenen öğrenci ödül kazandı.

Nis

MEB'in aylık olarak yayınladığı örnek sorular branş performans değerlendirme sınavları olarak öğrencilerimize her ay düzenli olarak çözdürülmektedir.

Nis

Öğrencilerimiz Learning Apps Uygulaması İle matematik oyunu tasrlayıp oynadılar.

Mrt

2021-2022 eğitim öğretim yılı sonunda Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, "www.meb.gov.tr" internet adresinden açıklandı.

Sınav sonuçları, 30 Haziran 2022'de "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek. Öğrencilere sınav sonuç belgeleri posta yoluyla gönderilmeyecek.

2022 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Görme yetersizliği olan öğrenciler için hazırlanan, 2022 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu'nun sesli betimleme kullanılarak düzenlenmiş hali için tıklayınız.

İşitme yetersizliği olan öğrenciler için hazırlanan, 2022 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu'nun işaret dili kullanılarak düzenlenmiş hali için tıklayınız.

Mrt

Okuyan 7'ler projesi kapsamında  kitap okuma takımları oluşturuldu.

Mrt

Öğrencilerimize ders çalışma motivasyonlarını arttırma amacına yönelik olarak video sunumları yapıldı.

Mrt

Kurtuluş savaşı, Çanakkale zaferi, Doğu ve Güneydoğuda şehit olan asker ve polislerimiz ile 15 Temmuz Demokrasi Zaferinin şehitleri ile ilgili anma programı düzenlenip, hatim-i şeriflerin duası yapıldı.

Mrt

Öğretmenlerimize yönelik '21. Yüzyılda Öğretmenlik Becerileri ve Eğitimde Yeni Yaklaşımlar' konulu sunum yapıldı.

Güvenli İnternet Gününü E Twiningle bilgilendirdik